Nepozabna poroka

Iščeta bend za poroko? Če ne želita, da bi svati kmalu po večerji odšli domov, ampak bi ostali, plesali in se veselili do jutranjih ur, sta prišla na pravi naslov. Ampak počasi, do zabave je še potrebno priti. Ko se bosta poročila cerkveno/civilno, že imata glasbenike, ki bi s primernimi skladbami oplemenitili obred? Ideja: Aufbiks! Preden bodo svatje prišli na mesto zabave je fino, če jih nekdo sprejme. Najlepše je, če jih sprejme glasba. Ko bosta naposled prišla pred gostišče, tudi vaju čaka lep glasbeni sprejem. Nato boste skupaj odšli v gostišče, kjer bo najverjetneje sledila večerja. Po večerji pa vidva nastopita z otvoritvenim plesom. Skladbo za otvoritveni ples izbereta vidva, člani ansambla pa se jo na vajino željo lahko naučijo in jo zaigrajo. Po tem sledi zabava do jutra. S plesno glasbo vse od rocka, popa in swinga dalje.. Vmes bodo poskrbeli za primerno povezovanje večera, kjer ne bo prostora za vulgarne šale in neprimerno izpostavljanje svatov. Bo pa veliko prostora za ples in zabavo! Z glasbo ansambla Aufbiks vama bo poročno slavje zagotovo ostalo lepem v spominu.

 


foto: Boštjan Jamšek

 

Manca

Dragi muzikantje! Iz srca se vam zahvaljujeva za odličen večer, katerega velik del ste bili tudi Aufbiksovci. Odlični ste. Ko boste imeli kak špil javne narave pa le sporočite, da se prideva naužit dobre glasbe.

Jasmina

Aufbiksovci pozdravljeni, rada bi se vam vsem trem iz srca zahvalila, da ste nama z Mihatom s svojo očarljivostjo, šarmantnimi glasovi in spevno melodijo vaših glasbil polepšali poročni dan! Dodali ste mu piko na i, za kar sva vam zares hvaležna! Vašo nadarjenost in dobro glasbo sedaj omenjam na vsakem koraku, tako da dober glas od ust do ust se širi v deveto vas! hehe 😉 Želim vam veliko uspehov na karierni-športni poti;) in še naprej veliko spevnih "špilov"! Bodite fain!